۷ دی ام ماه سال ۱۴۰۳ / ساعت ۲۲:۱۵



سخنان اندیشمندان تاریخ

🔰همه ى ما در یک مذهب مشترکیم
و آن «پـول» است !
✍️فرانسوا_ولتر

🔰می توان مردم را از طریق کار و فکر زیاد چنان خسته و ناتوان کرد که دیگر در موردِ هیچ موضوع بغرنجی ایستادگی نکنند و تسلیم شوند؛
این همان کاری‌ است که بیشتر سیاستمداران انجام می دهند .
✍️فردریش_نیچه

🔰مبادا به عقیده مخصوصی مقید شوی و به ماسوای آن کفر بورزی و رویگردان باشی که خیر کثیری از تو فوت می شود، بلکه علم به واقع از دست تو می رود. پس همچون هیولا قابل همه صور معتقَدات باش، زیرا خداوند وسیع تر و عظیم تر از آن است که عقیده ای او را محصور کند، چنان که خود فرمود «فاینما تولوا فثم وجه الله» و جایی را از جایی جدا نکرد و وجه الله را یادآور شد و وجه شیء حقیقت اوست. حسبنا الله و نعم الوکیل
✍️محی‌الدین_ابن‌عربی”
📕فصوص‌الحکم

🔰جامعۀ منفعل و بی‌تفاوت خودش مقدمات جنایت را فراهم می کند و جنایتکاران صرفا ابزار اجرای آن هستند ، دیکتاتور شخص نیست دیکتاتور یک فرهنگ است یک شیوۀ خاص از زندگیست که اساس آن در فرهنگ فرمانروایی و فرمانبری تعریف می شود ، مسلم است که دیکتاتورها نه در دامن مادر بلکه در دامن جامعه پرورش می‌یابند.
✍️کارل_پوپر

🔰اما اگر هیچ‌چیز نتواند ما را از مرگ برهاند،لااقل عشق از زندگی نجاتمان خواهد داد!
✍️پابلو_نرودا

🔰من عدم‌ تواناییِ انسان در تسلط بر عواطف خود و جلوگیری از آن‌ها را بندگی می‌نامم!زیرا کسی که تحت سلطه‌ی عواطف خویش است مالک خود نیست ،بلکه تا آن حد دستخوش اتفاق است که با اینکه بهتر را می‌بیند، غالبا مجبور می‌شود که از بدتر پیروی کند.
✍️باروخ_اسپینوزا
📕اخلاق

🔰هدف قدرت‌های سرمایه‌داری این است که شما فقط بفکر خودت باشی، نه دوست، نه اقوام، و نه حتی گرسنه‌ای که در چند قدمی شما است.
وقتی شما چنین موجودی شدی، دقیقا تبدیل می‌شوی به چیزی که آن‌ها می‌خواهند!!
✍️نوام_چامسکی

🔰بدبختی آدمی آن وقتی نیست که پی ببرد هیچ‌چیز نمی‌تواند یاری‌اش کند –نه مذهب، نه غرور، نه هیچ چیز دیگر– بدبختی آدمی آن وقتی است که پی ببرد به یاری نیاز ندارد
📕 خشموهیاهو
✍️ویلیام_فاکنر

🔰درد و رنج به واسطه ی خود شخص ایجاد م یشود. دردی که در زمان حال برای خود خلق می کنید، شکلی از عدم پذیرش یا مقاومت ناخودآگاه به چیزی است که جریان دارد.
این مقاومت در سطح فکر به شکل قضاوت رخ میدهد. در بعد احساسی نیز نوعی حس منفی می باشد. شدت این درد و رنج به میزان مقاومت شما به آن لحظه وابسته است و خود این امر نیز به این بستگی دارد که شما تا چه حد اسیر ذهنتان هستید. ذهن همیشه می خواهد زمان حال را انکار کند و از آن بگریزد. به عبارت دیگر هر چه هویت تان بیشتر در بند ذهنتان باشد، رنج بیشتری خواهید کشید.

  

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هرگونه کپی برداری از محتوای سایت بدون ذکر منبع پیگرد قانونی داشته و از لحاظ شرعی حرام است.

تمامی حقــوق مادی و معنــوی سایت متعـلــق به سرکــار خانم فاطــمه بسکــابادی می بـاشــد.